Bedrijfsadvies

Wij van DEC Nederland ondersteunen je bij het versterken en de groei van jouw organisatie. Wij doen dit door onze kennis met je te delen en samen naar oplossingen te kijken die je wellicht nog niet eerder gezien hebt. Hiermee brengen wij rust en stabiliteit in jouw organisatie.

STARTENDE ONDERNEMERS

Steeds meer mensen kiezen voor het ondernemerschap. Mooie ideeën komen tot uiting. Hoe goed je je als ondernemer ook voorbereidt, de praktijk heeft soms negatieve verrassingen in petto. Het ondernemerschap draagt namelijk vele risico’s met zich mee. Veel van deze risico’s kunnen worden verlaagd door een goede risicoanalyse en een doordacht plan.

Startende ondernemers hebben vaak veel kennis van hun vakgebied en/of product. Maar voor goed ondernemerschap is dat niet voldoende. Het is dan ook raadzaam om een goede coach, als DEC Nederland, in de arm te nemen als je voor zichzelf wilt beginnen. DEC Nederland zorgt voor professionaliteit en is een kritisch klankbord. Zo verhoog je als startende ondernemer de kans op succes en groei aanzienlijk!

DEC Nederland begeleidt startende ondernemers bij allerlei aspecten van het ondernemen. Om juist deze groep te coachen hebben wij een coachingstraject ontwikkeld. In dit traject doen we een haalbaarheidsonderzoek, stellen we een ondernemersplan op en begeleiden we starters met het opzetten en voeren van de financiële administratie. Tevens bekijken we of er hulp nodig is bij het opbouwen van een netwerk en het ontwikkelen van commerciële vaardigheden. Ook bieden we assistentie bij het ontwikkelen van een offline en online marketingplan en de implementatie daarvan.

Wil je voor jezelf beginnen? Maak dan eerst eens een afspraak met DEC Nederland en ga meteen goed van start! Ja, ik wil een inspirerende afspraak!

GEVESTIGDE ONDERNEMERS

Voor de gevestigde ondernemers biedt DEC Nederland ook diverse oplossingen. Onze kracht ligt met name in financieel en administratief advies en/ of administratieve ondersteuning. Maar ook kun je bij ons terecht voor strategie, organisatie en marketing en communicatie. Zo helpen we bijvoorbeeld met het doen van marktonderzoek of een klanttevredenheidsonderzoek dat we kunnen vertalen naar een marketingplan. Tevens verzorgen wij een financiële analyse en personeelstrainingen. En ook ben je bij ons aan het goede adres voor ondersteuning bij online marketing (waaronder adverteren met Google Adwords en social media) lees hierover meer op www.masterclick.nl

Maak nu een afspraak voor een GRATIS Business Scan!