Ons team

Samen werken = kennis delen = samen groeien!

Richenel van ‘t Kruys

Directeur

“Ik vind het interessant om (startende) ondernemers te helpen bij het ontwikkelen en uitbouwen van hun bedrijf. Daarbij zie ik het als mijn taak kennis te delen en  kansen en innovaties te zien waarvan mijn klanten kunnen profiteren.”

Marjolein Visser

Marketing & comm. adviseur

“Ik ga graag met je in gesprek over een Adwords campagne die goed aansluit bij de andere communicatie uitingen en die zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Ook denk ik met je mee over de inzet van social media”

Fred Kraus

Sr. financieel adviseur

“Door kennis van mijn klanten kan ik hen adviseren over financiële en bedrijfseconomische onderwerpen. Hierbij is het belangrijk om ad hoc te kunnen reageren en de klant te wijzen op consequenties van beslissingen. Het advies is gericht op de behoefte van de klanten om zo het beste uit hun business kunnen halen.“

WELKOM BIJ DEC NEDRELAND

DEC Nederland is jouw expert op financieel en bedrijfskundig gebied. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit boekhouden, belastingadviesbedrijfsadvies, (project)ondersteuning bij subsidieaanvragen met uiteenlopende thema’s en detachering van ervaren specialisten.

Binnen het MKB zijn wij thuis in alle branches en sectoren. Uiteraard zijn wij ook een betrouwbare partner voor de ZZP’ers. Daarnaast verzorgen wij ook de werving en selectie voor de juiste deskundigheid in je organisatie.

Bij ons staan kwaliteit, kennis, innovatie, integriteit en de klant altijd centraal. Neem contact met ons op om vrijblijvend te bespreken wat DEC Nederland voor jouw organisatie kan betekenen.

ONZE ORGANISATIE

De kracht van DEC Nederland staat centraal in onze aanpak. Door het opbouwen van een ‘intieme’ en bij voorkeur langdurige relatie met de opdrachtgevers, kunnen wij maximaal inspelen op de behoeften van onze klanten en daardoor de diensten op maat afstemmen. Het team van DEC Nederland werkt enthousiast samen. Een ieder van ons heeft zo zijn eigen kwaliteiten, waarmee wij onze klanten een unieke combinatie kunnen bieden. Alle adviseurs zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. En daardoor is de continuïteit van een project altijd gewaarborgd. Met onze persoonlijke en professionele benadering worden we een gespecialiseerd verlengstuk van jouw organisatie. En dat op een transparante wijze. Samen gaan we voor kwaliteit en optimaal resultaat!

Het team van DEC Nederland kan het volledige financieel management uit handen nemen, tot aan de daadwerkelijke uitvoer. Onze unieke vaardigheid ligt op het vlak van kennis en ervaring in financieel en bedrijfskundige vraagstukken. Wij zijn er voor grote, maar ook voor kleine bedrijven en hebben op beide terreinen onze sporen verdiend.

Tevens hebben we ruime ervaring op het gebied van (strategische) financiële en bedrijfskundige advisering, hebben we een breed netwerk en houden we innovaties en nieuwe ontwikkelingen nauwkeurig in het oog.

HET TEAM

  • Dhr. G.R. van ‘t Kruys – Managing Director/ sr. Business Consultant
  • Dhr. F. Kraus – sr. Financieel Consultant & Kwaliteit
  • Mw. K. van der Heijden – sr. Adviseur/ Coach Pedagogiek & Onderwijs
  • Mw. drs. D. Bossman – sr. Adviseur Marketing & Communicatie
  • Dhr. R. Dekker – jr. Financieel Consultant
  • Dhr. J. van Weerdenburg. – jr. Financieel Consultant
  • Dhr. T. Evers – Consultant SV
  • Dhr. P. Bruggeman – Consultant ICT
  • Dhr. mr. M.J. Paulusma – Jurist
  • Mw. M. Visser – communicatiespecialist