Detachering

U ZOEKT; WIJ VINDEN!

Al hoewel de banenmarkt zich langzaam herstelt, is er nog steeds een kandidatenoverschot. Het vinden van de juiste kandidaat is zoeken naar een spelt in een hooiberg. DEC Nederland neemt u graag al het werk van de selectie uit handen en verzorgt het complete traject van vacatureplaatsing op de juiste sites tot aan de voorselectie van de kandidaten. Wij zorgen ervoor dat u alleen de meest geschikte kandidaten op gesprek krijgt.

PROFESSIONAL OP DE JUISTE PLEK

Als u behoefte heeft aan een professional op het gebied van ICT, sociaal-maatschappelijk, zorg of financieel-administratieve dienstverlening, dan helpt DEC Nederland u graag verder. DEC Nederland Detachering levert voor korte en langere periodes kwalitatief personeel dat zorgvuldig door ons geselecteerd is. Ons werkgebied is momenteel Nederland en België. Ook leveren wij parttime professionals die voor een aantal uur per week inzetbaar zijn op basis van de hoeveelheid beschikbaar werk. Ideaal: een professional binnen handbereik die meegroeit met uw onderneming.

WERVING EN SELECTIE

Alleen het resultaat telt. Voor DEC Nederland is elke opdracht weer een nieuwe uitdaging om het maximaal haalbare te bereiken in de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om urgente, latente of verborgen kandidaten,wij weten hoe u de juiste kandidaten werft en selecteert. Voor u maken wij een professioneel maatwerktraject, zodat u elk moment weet waar u aan toe bent. Daarbij kunt u vertrouwen op onze expertise. Wat wij beloven dat maken wij waar. Daarom geven wij u ook garantie op het resultaat.

VACATURES

Bent u op zoek naar een baan? DEC Detachering brengt werkzoekenden en aanbieders samen via onze vacaturepagina.