Online adverteren met Google Adwords: een must in 2016!


Hoeveel klanten kan jij aanHoeveel klanten kan jij aan in 2016?

Wil je in 2016 goede zaken doen? Dan kan je niet meer om online adverteren met Google Adwords  heen.

Iedereen gebruikt tegenwoordig een mobiele telefoon of tablet om informatie op te zoeken en aankopen te doen. Als je jouw potentiële klanten je online niet kunnen vinden, gaan ze naar de concurrent.


Печать   Kijk onder aan de pagina voor de speciale actie: Є 175,- korting op Adwords!


Doe de test: Staat jouw bedrijf al in de top 3?

Top 3 in Google resultatenPak je mobiel en zoek in Google naar aanbieders van jouw product of dienst in jouw regio. De eerste drie advertenties zijn direct goed zichtbaar. Onderaan je scherm volgen de nummers 4, 5 en 6. De adverteerder van de positie 7 en verder zijn niet eens zichtbaar. Zelf zou je op je mobiele telefoon waarschijnlijk ook alleen naar de eerste drie adverteerders kijken. Dat doen jouw klanten dus ook! Zorg er dus voor dat je in de top 3 van Google staat. Stel je eens voor hoeveel klanten jouw bedrijf in 2016 vinden als je in die Top 3 staat?

90% zoekt via Google

Wist je dat 90%  van jouw potentiële klanten zoekt via Google? Google is de grootste online zoekmachine met meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jouw bedrijf online goed vindbaar is. Hoeveel nieuwe klanten kan jij dagelijks aan?

De vier voordelen van online adverteren:

  1. Betaal per klik:  Betaal alleen wanneer iemand doorklikt naar jouw site.
  2. Haal meer verkeer naar je website: Toon je advertenties aan het juiste publiek. Zelfs regionaal adverteren is mogelijk.
  3. Klanten zijn al op zoek naar jouw dienst: Jouw potentiële klant typt zelf een zoekopdracht in op Google en is dus al op zoek naar jouw bedrijf.
  4. Kijk wat werkt: Wij houden je advertentieprestaties, budget, klikken en bezoekers in de gaten. Indien nodig zorgen we voor aanpassingen om de resultaten te verbeteren.

Overtuigd? Profiteer dan vandaag nog van onze actie en neem contact met ons op!

ПечатьNU: SPECIALE  ACTIE: Є 175,- korting

  • Є 75,- gratis Google-klik-tegoed*
  • Є 100,- korting op de eenmalige opstartkosten (normaal Є 250,-)

LET OP: Deze aanbieding is geldig tot eind februari 2015.

Neem vandaag nog contact op met de Google gecertificeerde specialisten van DEC/ MasterClick en verdubbel je klantenkring.

Bel nu met 035 772 6274, of kijk op onze site: http://masterclick.nl/succesvol-adverteren-in-google/

*Vraag naar de voorwaarden