OPA Timmerwerken TE BUSSUM

Erik Baart: “DEC Nederland is professioneel, flexibel, krachtig en dat voor een scherpe prijs.

Een restauratie- en exploitatiebedrijf dat oplossingen biedt voor wat onmogelijk lijkt. Lol hebben in mijn werk en dat delen met anderen is mijn belangrijkste uitgangspunt.

OPA

Ik ben ik 1990 begonnen met OPA. Een restauratie en exploitatie bedrijf. Wat ik doe is het fijne timmerwerk in huizen, interieurs, boten, badkamers, keukens etc. Dit doe ik voornamelijk in opdracht. In het begin was ik nog wel eens bang dat ik het niet ging redden. Natuurlijk heb ik ook wel eens een paar dipjes gehad, maar nooit heel ernstig.

Mensen worden enthousiast over OPA wanneer ze bijvoorbeeld een kast bij iemand hebben gezien. Zo heb ik nog nooit reclame hoeven maken. Mond-tot-mond reclame werkt uitstekend voor mij! Ik verfraai, verbeter en zoek oplossingen samen met de klant. Ik werk voornamelijk alleen. Slechts heel af en toe huur ik iemand in, als ik de expertise zelf niet heb. Een voorbeeld daarvan is stucadoorswerk. Daardoor ben ik heel flexibel en overal voor in te zetten. Mijn klanten zijn hier vaak erg blij mee. Timmerwerk is niet het enige wat ik doe. In de zomer pak ik de sloep erbij. Iets extra’s wat “Lol op het water” heet. De insteek en bedoeling van “Lol op het water” is om van een onbezorgde dag op het water te genieten. Ik ben zelf de schipper en zorg voor een gezellige tocht over het water! Lol hebben in mijn werk en dat delen met anderen is mijn belangrijkste uitgangspunt.

Uniek

OPA is uniek door flexibiliteit en samenspraak met de klant. Voor alles is een oplossing. Ook kom ik altijd in hoogsteigen persoon. Dit creëert gelijk een band met de klant en de klant weet waar hij aan toe is. Ik heb alles in eigen beheer, waardoor ik alle energie kan steken in mijn werk. Dit werkt voor mijzelf erg prettig, maar ook voor de klant.

Ambities

De lol die ik nu heb behouden en daarmee mijn boterham verdienen. Plezier hebben en dan komt het wel goed. Ik zou heel graag zo door willen gaan. Wel sta ik ook open voor verandering dus ik ben altijd wel op de uitkijk wat er nog meer mogelijk is. Als het maar leuk blijft, natuurlijk.

OPA & DEC Nederland

Bij mijn vorige boekhouder liep het op een dood spoor. Er was geen enthousiasme meer, puur een gevoelskwestie. Toen ben ik rond gaan kijken voor een nieuwe boekhouder. Bij DEC Nederland had ik gelijk een goed gevoel. En ze bieden een scherpe prijs natuurlijk.

Ik maak gebruik van de financiële en adviesdiensten. Wel weet ik wat ik wil en daarom is bedrijfsadvies niet perse nodig, maar tips zijn altijd welkom en belangrijk om te zorgen dat ik kan blijven doen wat ik doe. Ik steek altijd ‘iets’ op.

DEC Nederland is professioneel, flexibel en een niet te groot bedrijf waardoor het erg krachtig is. Het is hongerig naar meer en biedt daardoor uitstekende service. Het is persoonlijk, warm, goed en interessant. Afspraken worden altijd nagekomen. Dat is prettig, anders had ik er niks aan.