PRAKTIJK VOOR DE FYSIOTHERAPIE TE NAARDEN

Mariël Schilte: “Ik ben erg blij dat ik DEC heb gevonden en dat ze voor mij kunnen betekenen wat ik graag wil.”

Al wat langer was Mariël fysiotherapeut, maar na een cursus te hebben gevolgd is zij ongeveer 13 jaar geleden voor zichzelf begonnen. Voornamelijk voor zwangere vrouwen, maar tegenwoordig ook veel voor sporters.

Praktijk voor de Fysiotherapie

Ik ben zo’n 13 jaar geleden begonnen met “Praktijk voor de Fysiotherapie”, dus rond 2000. Al wat langer was ik fysiotherapeut in Zutphen toen ik begon met een nieuwe cursus. Nadat ik de cursus had afgerond, wilde ik dit zelf in praktijk brengen en begon met een aantal patiënten. Op een gegeven moment zat ik zelf zo vol dat ik het niet meer kon combineren met de praktijk in Zutphen waarna ik volledig voor mijzelf ben begonnen als zelfstandig fysiotherapeut. In het begin vooral met zwangere vrouwen, maar tegenwoordig behandel ik ook veel sporters. Ook ben ik al 7 jaar teambegeleider in de sport. Zo is het uiteindelijk begonnen en nooit meer opgehouden. Omdat ik sinds vorig jaar niet meer gecontracteerd fysiotherapeut ben is mijn financiële administratie ook wat uitgebreider en dan is het fijn dat er een goede boekhouder is die dat controleert.

Uniek

Het feit dat ik behalve fysiotherapeut ook een soort adviseur ben maakt mijn onderneming uniek. Als ik mensen niet kan helpen, stuur ik ze door naar een andere expert, waarvan ik weet dat hij het wel op kan lossen. Ik probeer mensen altijd zelf bij andere experts onder te brengen in overleg met de huisarts zodat ze snel geholpen kunnen worden. Mensen zijn blij met mijn interventie. Zo weten ze waar ze aan toe zijn en dat ik ze niet aan het lijntje houd. Ik werk dus niet alleen therapeutisch maar ook adviserend. Daarbij probeer ik overleg situaties te creëren. Patiënten vinden dat erg prettig en worden hoe dan ook goed geholpen. Als het niet door mij is, dan wel door een andere expert!

Ambities

Wat ik wil is dat mensen tevreden zijn en een goed gevoel bij mij hebben. Ik hoef in ieder geval niet meer te groeien. Ik wil een eenmanszaak blijven en kan op dit moment ook niet meer aan. Ik wil het vooral leuk vinden. Ik wil niet werken omdat ik anders mijn hoofd niet boven water kan houden. Ik wil alleen maar blijde mensen zien. Dat mensen graag komen en dat ik ze heb kunnen helpen geeft mij een voldaan gevoel.

Praktijk voor de Fysiotherapie en DEC Nederland

Eerder werkte ik met een andere boekhouder maar zij stopte. Uiteindelijk ben ik bij een groter kantoor terecht gekomen, maar zij vroegen bij alles om uitstel en dat wilde ik niet. Daarbij kreeg ik hoge rekeningen en werd mij niet altijd duidelijk wat ze daarvoor gedaan hadden. Via het zoeken op het internet ben ik bij DEC Nederland terecht gekomen. DEC Nederland geeft mij het vertrouwen dat de boekhouding correct gebeurt. Tot nu toe gaat alles precies zoals ik het wil. Ik kan altijd terecht met mijn vragen en bellen wanneer ik ze nodig heb. Dat geeft een goed gevoel! DEC Nederland voldoet aan alle eisen die ik stel bij een goede boekhouder. Het wordt duidelijk aangegeven wanneer ik iets moet aanleveren. In het begin was het wel wat lastig omdat alles online gebeurt. Dit had ik nooit zo gedaan en daar moest ik even aan wennen. Nu merk ik de voordelen ervan. Alles wat is gedaan wordt aangevinkt en dat is fijn. Zo heb ik ook overzicht van alles en kan ik alles online inzien. Werkzaamheden gebeuren op tijd en dat is fijn, heel fijn. Ik hoef niet overal achteraan te zitten, wat bij mijn vorige boekhouder wel het geval was. Ik ben erg blij dat ik DEC heb gevonden en dat ze voor mij kunnen betekenen wat ik graag wil. En de kosten zijn niet zo hoog als ik had gedacht.