SUCCESVOL STARTEN, GROEIEN ÉN BESPAREN?

Starten, Groeien én Besparen 2Je denkt vast dat het niet mogelijk is al bij de start van je bedrijf na te denken over de groeimogelijkheden en tegelijkertijd te letten op je uitgaven en zelfs te besparen.Toch kan je starten, groeien en besparen op hetzelfde moment! Hoe? Lees onderstaande tips van jouw StartersCoach en je bent een heel eind op weg!

 

Klik hier om de Starters Checklist te ontvangen

Start

Start met een goede voorbereiding!

Zorg dat je bij de start van je bedrijf niet alleen maar blijft dromen. Zorg voor een goede voorbereiding en zoek dingen uit. Bezint eer ge begint! Zijn je ideeën wel haalbaar? Al nagedacht over jouw bestaansvoorwaarden? Heb je getoetst of er iemand zit te wachten op jouw product of dienst? En die kostprijs die je in je hoofd hebt? Wil je doelgroep deze wel betalen?

Bespaar!

Kan je vooraf besparen?

Bedenk van te voren hoe je het een en ander financieel kunt regelen. Zijn er zaken waar je vooraf op kunt besparen? Vragen waarover je na kunt denken zijn bijvoorbeeld:

  1. Kun je handig met je budget omgaan of heb je daar hulp bij nodig?
  2. Kan ik ook via internet bekendheid te verkrijgen?
  3. Is het verstandig een bedrijfspand te huren of kun je je bedrijf eerst vanuit huis starten of op een andere locatie?
  4. Hoe zit het met de belasting? Heb ik recht op voordeeltjes?
  5. Kun je je inkoopkosten verlagen door materialen uit het buitenland te halen?
  6. Moet ik verschillende dure adviseurs inschakelen voor mijn administratie, marketing en online marketing. Of is er een slimmere manier om bedrijfsadvies te krijgen?

ПечатьBESPAAR VOORAF: Jouw StartersCoach heeft alle disciplines in huis! We staan graag voor je klaar!

Groei jpg

Denk na over groeimogelijkheden!

Merk je dat je je doelgroep nog niet volledig bereikt of kun je uitbreiden buiten je regio. Kan je je producten ook online verkopen? Of wil je persoonlijk groeien? Stel jezelf dan eens de volgende vragen (klik op de woorden voor meer tips en informatie):

DEC Nederland staat aan jouw kant, is jouw administratiekantoor, jouw klankbord en jouw bedrijfspartner op alle vlakken die je maar kunt bedenken.

Samen kunnen we je bedrijf niet alleen opstarten maar ook laten groeien, zonder de grote risico’s van iemand in vaste dienst of de hoge kosten van meerdere specialisten.

Jouw DEC Starter Coach: jouw persoonlijke bedrijfscoach, accountant, boekhouder en marketingspecialist in één.

ПечатьNieuwsgierig naar wat jij zou betalen? Klik hier of vraag direct een offerte aan.