Subsidiecoach

LOOP GEEN GELD MIS!

Wist je dat je als ondernemer aanspraak kunt maken op vele subsidies. Helaas zijn veel bedrijven hier niet van op de hoogte en weten velen niet hoe de subsidies aangevraagd kunnen worden. Hierdoor loop je vele duizenden euro’s per jaar mis. DEC Nederland is op de hoogte van subsidiewet- en regelgeving en ondersteunt graag in het vinden van de meest geschikte subsidie(s) en begeleid je in het gehele traject. Van de aanvraag tot aan de evaluatie en de uitvoering van het subsidieproject. Vraag ons bijvoorbeeld eens naar subsidiemogelijkheden voor een innovatieproces of voor een situatie waarin je een werkzoekende met een uitkering in dienst neemt of stage laat lopen in je bedrijf. Ook zijn er bepaalde regelingen (zoals loondispensatie) waarbij het UWV maximaal vijf jaar het loon van een medewerker met een achterstand tot de arbeidsmarkt aanvult. En ook het in dienst nemen van een jong(gehandicapte) is niet alleen maar sociaal-maatschappelijk aantrekkelijk. We denken graag met je mee over de vele mogelijkheden!

FULL SERVICE

Indien gewenst, kun je kiezen voor een full-service dienstverlening waarin we niet alleen kijken naar de subsidiebronnen en -kansen, maar waarbij we ook de gehele projectadministratie en communicatie rondom de subsidieaanvraag en de -afwikkeling verzorgen. Deze full service dienstverlening verloopt over het algemeen vanuit een Doorlopende Overeenkomst (meer daarover leest u hieronder). In veel subsidies kunnen de advies- en administratiekosten van derden meegefinancierd worden.

PROJECTOVEREENKOMST SUBSIDIES

We werken bij de  subsidietrajecten op basis van een Projectovereenkomst. Deze overeenkomst stellen we per subsidieaanvraag voor je op. De honorering is aanvraag-gerelateerd en bestaat uit een vast- en een resultaatafhankelijk deel.

DOORLOPENDE OVEREENKOMST SUBSIDIES

Wil je liever advies over een langere periode, kies dan voor onze full service dienstverlening. Deze  dienstverlening vindt gedurende langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Vooraf leggen we de looptijd en de exacte trajecten vast.

UURTARIEF

De honorering wordt vastgesteld op basis van een marktconform uurtarief. De andere diensten dan projectontwikkeling en subsidiewerving worden aangeboden tegen een concurrerend uurtarief.